Web

Grafisk design

Referanser

Support

Kontakt

Mobilversjon av nettsted

Hvorfor responsive design er fremtiden

Hvis du ikke har bodd i en hule de siste årene vet du at alle og deres mor har en smarttelefon. Og et økende antall mennesker bruker tabletter for å få tilgang til nettet. For webdesignere (og eiere) dette har plassert en enorm utfordring. Selv er de nettlesere av disse mobile enhetene blir mer avansert, viser en nettside bygget for en stasjonær datamaskin i dem bare ikke føles riktig. Jo mer klemming og trykke du trenger å gjøre, jo mer frustrerende det kan være.

Så hva gjør du? Opprett en egen webside for smarttelefoner? Deretter oppretter et annet nettsted for tabletter og så videre? Det høres veldig tidkrevende og kostbart for meg.

Inn med Responsive Design.

Responsive Design har vært et moteord i utformingen samfunnet for en stund nå. Dette banebrytende innlegg Ethan Marcotte startet en bevegelse mot et design disiplin som ville være, i hovedsak, enhet agnostiker. Betydning, at du ville designe en nettside / app som ville fungere på alle skjermstørrelse ved å svare og å tilpasse seg den. Ingen flere separate områder for hver enhet. Jeg skulle ønske jeg var så smart.

Hva er responsive utforming egentlig?

Her er en god definisjon:

 En nettside som svarer til enheten som har tilgang til det og leverer riktig utgang for den bruker responsive design. Snarere enn å designe flere nettsteder for forskjellige størrelser enheter, design denne tilnærmingen ett sted, men angir hvordan det skal vises på varierte enheter.

I utgangspunktet, i stedet for å designe for en bestemt enhet, som en stasjonær datamaskin, kan vi designe et nettsted som tilpasser eller svarer på hva enheten tilgang til området. For designere, er det en ny grense som har spennende potensial. For våre kunder, kan det spare betydelige mengder kostnadene ved ikke å måtte opprette flere nettsteder for alle enheter.
Hvorfor spiller det noen rolle?

Her er hvorfor: mobile web surfing er spådd å gå raskere enn desktop søking innen 2015. Det er ikke for langt unna. For designere, er å ha kompetanse til å utforme responsive nettsider kommer til å bli en må ha i årene som kommer. Det vil snart være normen. Kunder vil snart kreve at deres nettsted arbeid i alle enheter, som de skal. Hvem ønsker sine brukere å ha en frustrerende opplevelse når du ser sitt nettsted på en liten skjerm? Dette er hvorfor det er viktig.
Hvem bør bry seg?

Først webdesignere og bedrifter burde. I min ydmyke mening er dette fremtiden for web design som vi kjenner den. Hvis du ikke er skarphet din kompetanse og tilpasse seg endringer i markedet, være sikker på at andre er. Dessuten er det slags spennende!

Nettstedets eiere bør også bry seg om responsive design. Det kan i stor grad påvirke deres lommebok på to måter. Det første er at de vil frastøte langt færre besøkende som har tilgang deres nettsted med en mobil enhet. Andre, som nevnt tidligere, kan de spare på utviklingskostnader ved ikke å måtte utforme separate områder for bestemte enheter.
Er dette bare en annen kjepphest?

Ikke så vidt jeg kan fortelle. Og jeg tror at dataene støtter det. Det enkle faktum er at den mobile Internett vokser. Snart blir det ingen reell forskjell mellom mobile og stasjonære. Alle vil bli integrert inn i våre liv.
Hva de skal gjøre med det.

Lær, studere og få til å fungere. Det er på tide å utdanne oss på denne nye paradigmeskiftet i bransjen. Vi skylder oss selv som designere og til våre kunder

Du er her: HJEM | WEB | RESPONSIVE DESIGN

Betalingsløsninger

logo

klarna

sosiale media TSRDESIGN

Behance in facebool icontwitter icongoogle iconflickr iconinstagram logorss icon

Nike Roshe Run Cheap Ray Bans ZX Flux Pas Cher Cheap Jerseys Nike Huarache Pas Cher Cheap Ray Bans Adidas ZX Flux Chaussures Pas Cher Wholesale Jerseys Chi Flat Iron Cheap Huarache