Web

Grafisk design

Referanser

Support

Kontakt

Sosiale media

Hva er sosiale medier?

Den beste måten å definere sosiale medier er å bryte det ned. Media er et instrument på kommunikasjon, som en avis eller radio, så sosiale medier vil være et sosialt instrument for kommunikasjon.

I Web 2.0 termer, ville dette være et nettsted som ikke bare gir deg informasjon, men kommuniserer med deg samtidig som det gir deg denne informasjonen. Denne interaksjonen kan være så enkelt som å be for dine kommentarer eller la deg stemme på en artikkel, eller det kan være så komplisert som Flixster anbefale filmer til deg, basert på rangeringer av andre mennesker med samme interesser.

Tenk på vanlige medier som en enveiskjørt gate hvor du kan lese en avis eller lytte til en rapport på TV, men du har svært begrenset evne til å gi dine tanker om saken.

Sosial media, på den annen side, er en toveis gate som gir muligheten til å kommunisere også.

A Guide to Social Web
Er sosiale medier og sosiale nyheter det samme?

Det er lett å forveksle sosiale medier med sosial nyheter fordi vi ofte refererer til medlemmer av nyhetene som "media". Legge til forvirringen er det faktum at en sosial nyhetsside er også en sosial medier området fordi det faller inn i den bredere kategori.

Men sosial nyheten er ikke det samme som sosiale medier lenger enn en banan er det samme som frukt. En banan er en type frukt, men frukt kan også være druer, jordbær, eller sitroner. Og mens sosial nyheten er sosiale medier, sosiale nettverk og wikier er også sosiale medier.
Hva er noen Social Media Nettsteder?

Nå som vi har svart på spørsmålet om hva som er sosiale medier, kan vi gå videre til sosiale medier nettsteder. Fordi sosiale medier er en så vidt begrep, den dekker et stort spekter av nettsteder. Men en felles link mellom disse nettstedene er at du er i stand til å samhandle med nettstedet og samhandle med andre besøkende.

Her er noen eksempler på sosiale medier nettsteder:

    Sosiale bokmerke. (Del.icio.us, Blinklist, Simpy) Samhandle med tagging nettsider og søke gjennom nettsteder bokmerke av andre mennesker.
    Social News. (Digg, Propeller, Reddit) Samhandle ved å stemme for artikler og kommentere dem.
    Sosiale nettverk. (Facebook, twitter) Samhandle ved å legge til venner, kommenterer profiler, bli med grupper og ha diskusjoner.
    Sosial Photo og Video Sharing. (YouTube, Flickr) Samhandle ved å dele bilder eller videoer, og kommenterer bruker innleveringer.
    Wikier. (Wikipedia, Wikia) Samhandle ved å legge til artikler og redigere eksisterende artikler.

Og disse nettstedene er ikke de eneste sosiale medier nettsteder. Ethvert nettsted som inviterer deg til å samhandle med området og med andre besøkende faller inn i definisjonen av sosiale medier.

Du er her: HJEM | WEB | SOSIALE MEDIA

Betalingsløsninger

logo

klarna

sosiale media TSRDESIGN

Behance in facebool icontwitter icongoogle iconflickr iconinstagram logorss icon

Nike Roshe Run Cheap Ray Bans ZX Flux Pas Cher Cheap Jerseys Nike Huarache Pas Cher Cheap Ray Bans Adidas ZX Flux Chaussures Pas Cher Wholesale Jerseys Chi Flat Iron Cheap Huarache